15 Mayıs ruhunu sergiyle yaşattılar

Millet Partisi Denizli İl Başkanlığı, Geçmişten Geleceğe Millî Mücadele Sergisi düzenledi. Sergi açılışını Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar gerçekleştirdi.

Millet Partisi Denizli İl Başkanlığı, bugün Cumhuriyet Parkı’nda 15 Mayıs Milli Mücadele Günü dolayısı ile Geçmişten Geleceğe Millî Mücadele Sergisi düzenledi. Sergi açılışına Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Genel Başkan Nacar, “15 Mayıs, bizim için son derece önemli ve anlamlı bir gün. Bugün vesilesi ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Müftü Ahmet Hulusi Efendi, Kazım Karabekir, Şerife Bacı, Gördesti Makbule, Sütçü İmamlar, Şahin Beyler, Karayılanlar… Türkiye’nin dört bir yanındaki bütün Milli Mücadele kahramanlarını rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz” dedi.

Nacar, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“Millet Partisi olarak diyoruz ki; Millî Mücadele Kahramanlarının egemen kalmak, bağımsız olmak ruhuna sahip çıkacağız! Millî Mücadele ruhunu, Kuvâ-yi Milliye heyecanını taze tutacağız. Türkiye’ye dayatılan BOP’a, BİP’e, Megali İdea’ya karşıyız! Milletimizi derleyip toparlayacağız! Egemen millet, egemen devlet Muhteşem Türkiye olacağız! İstiklal aşkı, vatan sevgisi, kalbimizdeki iman ile mücadele edeceğiz ve kazanacağız!”.