2. Amatör B Grubu'nun "En'leri"

Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nda bu sezon çekişmeli maçlar oynandı. İşte B Grubu'nda sezonun son hali...

 

2022-2023 Futbol Sezonu Fatih Salmansar 2. Amatör'de de son buldu. Sezon boyunca bir çok takım oynadığı futbolla göz doldururken, bazı ekiplerde sahada kendini göstermekten yoksundu.  İşte 2022-2023 futbol Sezonu'nda Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nun "En'leri":


KALINKOZSPOR


Toplamda 6 kulübün bulunduğu B Grubu'nda sezonu şampiyon tamamlayan Kalınkozspor, oynadığı 10 maçın hepsini kazanarak sezonu namağlup tamamlayan tek takım oldu. 2. Amatör'ün en istikrarlı ekiplerinden biri olan Kalınkozspor, oynadığı maçlarda attığı 49 golle birlikte B Grubu'nun en skorer ekibi oldu. Aynı zamanda yediği 7 golle sezonu kapatan Kalınkoz temsilcisi B Grubu'nun en az gol yiyen takımı oldu. 2. Amatör B Grubu'nda verdiği mücadele ile göz dolduran kulüp, sezonun "En'lerinde" ilk sırada yer aldı.


SERİNHİSAR 1906 SPOR KULÜBÜ 


Fatih Salmansar 2. Amatör B Grubu'nun bir diğer başarılı ekibi de sezonu 2. olarak tamamlayan Serinhisar 1906 Spor Kulübü oldu. Play-Off'larda mücadele etmeye devam eden ekip, oynadığı 10 maçın 7'sinde kazanmayı bildi. Sahaya istediği performansı yansıtan ilçe ekibi, çıktığı maçlarda 26 gol atarken, kendi kalesinde 10 gol gördü. 


PELİTLİBAĞ SPOR KULÜBÜ 


Sezon sonuna bakıldığında oynadığı 10 maçın sadece bir tanesinden 3 puan çıkaran Pelitlibağ Spor Kulübü, çıktığı diğer maçlardan mağlubiyetle ayrıldı. Bu müsabakalarda toplam 11 gol kaydeden ilçe ekibi, kendi kalesinde toplam 46 gol gördü. Bu istatistikle birlikte B Grubu'nun en çok gol yiyen kulübü Pelitlibağ Spor Kulübü oldu.