20 yıllık tecrübesi ile muhtarlığa hazırlanıyor

Fesleğen Mahallesi Muhtar Adayı Raziye İs, mahallede ilgi odağı oldu. Mahallede çalmadık kapı bırakmayan İs, 4 dönemdir kazandığı deneyimlerini hizmetleri ile mahallesine aktaracağını söyledi.

2004-2009-2014-2019 yıllarında Fesleğen Mahallesi’nde 4 dönem muhtar azası olarak görev yapan Raziye İs, deneyimlerini mahalleye aktarmak için hazırlanıyor. Fesleğen Mahallesi’ni yakinen tanıyan Raziye İs, Fesleğen Mahallesi Muhtar Adayı oldu.

“Muhtarlık yolunda beni yalnız bırakmayacağınıza ve yuvam gibi benimsediğim mahallemize en güzel hizmeti vermeye hazırım” diyen İs, “Tecrübelerime dayanarak doğup, büyüdüğüm, yuva kurduğum mahallemde, sizlerin destek ve teveccühü ile Muhtarlığa aday oldum. Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız adına gelen tebligatları en kısa sürede ulaştıracağım. Mesai saatlerinde muhtarlığımız sürekli açık olup vatandaşlarımızın daima emrinde ve hizmetinde olacağım. Gerek Pamukkale Belediyemiz gerek Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve diğer kamu kurumları ile daima dayanışma içinde olacağım. Şehir dışı gezi turları düzenleyip kültürel etkinlikler yapacağım. Engelli vatandaşlarımızın 7/24 emrinde olacağım. İhtiyaç sahibi kimselerin daima yanında olacağım. Muhtarlık ek işim değil tek işim olacaktır” dedi.

RAZİYE İS KİMDİR?

Raziye İs, 1970 yılında Fesleğen Mahallesi’nde doğdum. Lise eğitimini Denizli Ticaret Lisesi’nde tamamladı.  2004-2009-2014-2019 yıllarında Fesleğen Mahallesi’nde 4 dönem muhtar azası olarak görev yaptı.

Evli ve iki çocuk annesidir.