200 milyon lira daha borçlanma yetkisi aldı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur,  Mayıs ayındaki borçlanma yetkisinin ardından Haziran ayında da yetki verilmesine dair madde, karşılıklı 'seviyeli-nezaketli' atışmalarla 23 kabul 12 red oyu ile geçti.

Pamukkale Belediye Meclisi, Haziran ayı 2. bileşiminde borçlanma yetkisi konuşuldu. Meclis ve Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, borçlanma istemesindeki nedeni araç alımı olarak özetledi. AK Parti Grup Başkanvekili Osman Nuri Nazlıer ve MHP Grup Başkanvekili Raşit Özdemir, ağırlıklı olarak konuşmalarında geçtiğimiz ay borçlanma yetkisi verildiği hatırlatılarak borçlarla anılan bir belediye olmamak istediklerini anlattı. CHP Grup Başkanvekili Ali Marım da konuşmasında geçmiş dönemde yapılan borçlanmalara dikkat çekerek, “Keşke bu önlem daha önce alınsaydı” vurgusu yaptı.

NAZLIER, SERGİLENEN ARAÇLARA DEĞİNDİ

AK Parti Grup Başkanvekili Nazlıer, Büyükşehir Belediyesinin sergilediği araçlardan bazılarını Pamukkale Belediyesine verse idi”. Başkan Ertemur da konuşmasında, “3 yıllık bu araçların kiralanma bedeli 118 milyon lira. Şu an bu araçları satın alacak imkan ve gücümüzün olmadığını herkes biliyor. Geçmiş dönemde yapılan hatalı ödemeler elimizi kolumuzu bağlıyor. Siyasi polemiklere takılmayın. 10 yılda gelinen noktada sizler de sorumlusunuz. Pamukkale halkına söz verdik. ” dedi.

Ali Rıza Ertemur Pamukkale Belediyesi Borçlanma yetkisi