Alkolü yargıya taşıyor!

Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma için il binasında toplanan AK Parti Denizli'de konuşan Nihat Zeybekci, alkol kararı ile ilgili hukuki süreç başlatacaklarını söyledi.

KONUYA DAİR DAHA GENİŞ AÇIKLAMALARI VİDEOMUZDA BULABİLİRSİNİZ

AK Parti Denizli İl Teşkilatı bugün il binasında düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve geçmiş dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi meclis kararı ile Beltaş’a ait 3 işletmede alkol satışının onaylanması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeybekci, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 “HUKUKİ MÜCADELEYİ BAŞLATACAĞIZ”

“İlk geldiklerinde, ilk icraatlarına baktığımızda Şehrin en önemli meselesini çözmek için Meclis kararı aldıklarında Denizli Belediyesi'ne ait işletmelerde mekânlardaki içki kararı aldılar. Bu şehrin böyle bir şeye ihtiyacı yok. Denizli'de özel sektöre ait olan işletmelerde, restoranlarda, diledikleri her yerde insanlar zaten serbestçe diledikleri her şeyi içebilir haldeydi. Benim vatandaşım, Denizlili hemşerim belediye tesisine gittiğinde, “Orası belediyenin yeri, burası güvenlidir, burası ucuzdur, burası sağlıklıdır, burası bütün Denizli’nindir” diye oraya gider. Ama oraya gidip de oturduğunda, yan tarafta iki kadeh içtikten sonra zıvanadan çıkan insanla muhatap olmak istemez. Böyle bir şeye ihtiyaç yok. Belediye kanununun onlara vermiş olduğu yetkiyle böyle bir karar almamaları gerekiyordu, aldılar. Biz de AK Parti olarak hukuki mücadeleyi başlatacağız”.