Altınyıldız parlamaya devam ediyor

U-12 Lig'inde Play-Off mücadelesi başladı. Akkonak Stadı'nda karşı karşıya gelen Altınyıldız ve Genç Ümitlerspor, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Maç 2-0 sonuçlanırken, Altınyıldız Başkanı Tolga İnan, maç sonrasında açıklamada bulundu.

2022-2023 futbol sezonunun sonlarına yaklaşmışken, U-12 Lig'inde verilen Play-Off mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Akkonak Stadı'nda karşı karşıya gelen Altınyıldız U-12 ve Genç Ümitlerspor U-12 takımları, yeşil sahada ter döktü. İki takımda elinden geleni yaparken, oyuncuların velileri ve maçı izleyen seyirciler keyif dolu dakikalara tanık oldu. Ufak yaşlarına rağmen büyük oyuncuları aratmayan, oyunlarıyla dikkat çeken bu çocuklar Denizli'nin spor geleceği olmak için çok çalışmalarına devam ediyor.

'GELİŞİM İÇİN ÖNEMLİ'

Kazandıkları maç sonrasinda www.denizlidespor.net'e konuşan Altınyıldız Başkanı Tolga İnan, sahada ki bütün çocukları tebrik etti. Başkan İnan, " U12 Ligi'nde grubumuzdan çıktık. Play-Off etabinda ilk maçımızı Genç Ümitlerspor'a karşı attığımız iki golle kazandık. Her ne kadar istediğimiz oyunu sahaya veremesek bile güzel bir maçtı. Tabi bu yaş grubunda oynanan maçlar gelişim için çok önemli, her çocuğumuza fırsat vermeye devam edeceğiz. Bu girişimi gösterirken de başarıya ulaşmaları bizi mutlu ediyor. Diğer maçları da kazanmaya çalışacağız. Oyuncularımızı geliştirmeye devam edeceğiz. Emek veren çocuklarımıza ve bize güvenen tüm velilerimize teşekkür ederim" dedi.

(Muhammet Özçevik)