Başkan Adayı Çobanoğlu, vaatlerini açıkladı

Vatan Partisi, yerel seçimler öncesi Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyunu tanıttı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu, ilk vaatlerini açıkladı.

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda düzenlediği basın açıklaması ile Büyükşehir ve 19 ilçe belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Çobanoğlu, “Partimizin tüm üyelerinin iradesi ve onayı ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldum. Huzurunuzda tüm Parti üyelerimize duydukları güven ve yükledikleri görev için çok teşekkür ederim. İnşallah 1 Nisan akşamı da tüm Deniz ile hemşerilerime bu teşekkürü en samimi duygularımla sunacağıma inanıyorum. 31 Mart seçimleri tarihimizin en Zorlu döneminde yapılmaktadır. Bu zorluklar karşısında artık milletimiz doğru kararını verecek ve gerçek çözümün Partisi Vatan partisini yerel yönetimlerden başlayarak iktidara taşıyacaktır” dedi.

İŞTE ÇOBANOĞLU’NUN O VAATLERİ:


“Yıllardır tüm partilerin söz verip yapamadığı Tekkeköy Zorlu Organize Sanayi ile Gürlek Organize Sanayi Göveçlik hattında raylı sistemi hayata geçirilmesini sağlayacak.

Üreten belediyecilik anlayışı ile jeotermal ve tarım organize bölgeleri oluşturacağız.

Deprem bölgesi olan ilimize ait kentsel dönüşüme hızla hayata geçireceğiz.

Denizli'mizin sağlığını tehdit eden Akkale ve altı tarım arazilerinin yetiştirilen sebzelerini kirli sularla sulanmasını önleyeceğiz.

Ulaşımda ilk etapta öğrencilere ve asgari ücretle çalışan kadınlarımıza ücretsiz uygulamaya geçeceğiz.

Başta organize sanayileri olmak üzere ihtiyaç olan tüm bölgelerde kreşleri kuracağız.

8 tona kadar içme suyunu ücretsiz üst tüketimlerini kademeli olarak ücretlendireceğiz.

Büyükşehir yasasından kaynaklı köylere ait arazi ve meraların satışlarını durduracağız.

Hiçbir belediye başkanımızın belediye başkan maaşı almayacaktır”.