Başkan Akyol sözünü tuttu

Alperen Ocakları İl Başkanı Samet Can Akyol, 1 Mayıs öncesi yaptığı basın açıklamasında işçinin ve emekçinin yanında olunması gerektiği çağrısında bulunmuştu. Yönetim Kurulu üyeleri ile tekstil işçilerini ziyaret eden Başkan Akyol, sözünü tuttu.

Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Samet Can Akyol, 1 Mayıs’ta “Şov yapmayı bırakın, işçinin, emekçinin yanında olun” çağrısında bulunmuştu. İl başkan yardımcıları ve yönetim üyeleri ile beraber tekstil işcilerini ziyaret eden il başkanının hareketi kamuoyunda büyük bir ilgi topladı. Ayrıca emekçilere Muhsin Yazıcıoğlu’nun kapak resmi bulunan son sayı Alperen Dergisi’ni hediye etti.

“Alperenler, Alperen Ocaklılar, her yerde her alanda bu milletin bu devletin evladı, geleceğin temelinde önemli yatırımlar yapacak, bu ülkenin gençliğinin teminatıdır” diyen Başkan Akyol, "Zalime Alp Mazluma Eren peygamber ülküsüdür. Alperen düsturundan asla vazgeçmeyeceğiz. Gelecek nesiller için güzel adımların atılmasında Alperenler olarak ellerinden geleni yapacağız” dedi.