Başkan Çavuşoğlu düğmeye bastı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,  CHP İl danışma kurulu toplantısında partililere ve kamuoyuna seslendi. Çavuşoğlu, iki gün içerisinde suç duyurusu yapacaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen CHP Denizli İl danışma kurulu toplantısında konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu,  önemli açıklamalarda bulundu. Önceki yönetime sert ifadelerle yüklenen Başkan Çavuşoğlu, “Sanıyorlar ki yaptıkları yanlarına kar kalacak” ifadesini kullandı. “Öyle bir düzen kurmuşlar ki yakalayamıyorsun” diyerek konuşmasını sürdüren Çavuşoğlu, “Bütün imkanlarını kendilerine seferber etmişler hepsini biliyorsun. Ama her şeyin altına imza atacak adam bulmuşlar. Kılıfına uydurmuşlar. Onların bu yaptıklarını yanlarına bırakmamak için emin olun işi gücü bıraktık bunları bulmaya çalışıyoruz” dedi.

HER ŞEYİ YASADIŞI

Bir iki gün içinde suç duyurusunda bulunacaklarını anlatan Başkan Çavuşoğlu,  “Adamlar turnikeyi başka çalıştırmışlar, parayı başka. Mühürlü torba diye bir sistem bulmuşlar. Bu torbalarla beraber gayrimeşru para taşımışlar. Şimdi parça parça bunları tespit ediyoruz. Zabıta arkadaşlar doğal olarak denetim yapıyor, imardaki arkadaşlar da denetim yapıyor. Tutulacak hiçbir yeri yok. Her şeyi yasadışı. Sayın ilçe belediye başkanımızla beraber herhalde o süreci de en kısa sürede tamamlayacağız, kaçak yerlerini başlarına yıkacağız. Çünkü onların tamamı bu fakirin, bu fukaranın, bu garibin bu yetimin hakkının olduğu yerler. O hak kimin üstündeyse gittiği yere kadar kovalayacağız” dedi.

“YERLERİ SATIN ALMAYIN”

“Mezarın içine girdiğinde bile kurtulamayacak” diye konuşmasını sürdüren Başkan Çavuşoğlu, “İki tane isim var o isimlerle ilgili iş yerlerini devretmeye çalışıyorlarmış, yerlerini satmaya çalışıyorlarmış. Buradan açık çağrıda bulunuyorum o yerleri alan arkadaşlar o yerlerde takibe devam edeceğimizi bilsinler. Yani malı sattık kurtulduk şansları yok, kimse gidip almasın. Alırlarsa da aynı şekilde onların nasıl arkasına düştüysek o malı satın aldıklarında da kurtulamayacaklar sattıklarında da. Çünkü onlarda sizin bizim hakkımız var" dedi.