Başkan Durmuş güven tazeledi

Kuruluşunun 10. yılını idrak eden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği 4. İl Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

 

Genel Kurul’a Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Mesut Öndeş, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, TÜGVA Ege Bölge sorumlusu İsmail Mazman, İl Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katılım sağladı.

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, “TÜGVA Denizli ekibi olarak binlerce genç kardeşimize ulaşmanın ve muhabbet duymanın haklı gururu içerisindeyiz. İcat hanemiz, yeni nesil spor kulübümüz, yeniler topluluğumuz ve gençlerimizin geleceğinin ihyası ve inşası için yürüttüğümüz tüm çalışmalarımız ile dinamik gençlik hareketinin bir parçasıyız.

Yeni dönemde de, yeni yönetimimizle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da gençlerimizin faydasını gözeten çalışmalarla geri durmayacak, güçlü projeler üretmeye devam edeceğiz. Zamanın ruhuna uygun ilim, fen ve teknolojide en üst düzeyi hedefleyeceğiz. Genç kardeşlerimizin kışına yorgan, çölüne yağmur, derdine derman olmak için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Gençlerin kendilerini her alanda geliştirebilmelerine imkân sağlayan TÜGVA Denizli ekibi 2 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de İl Temsilcileri Ali Durmuş önderliğinde yeni yönetim ile faaliyetlerine devam edecek.