Başkarcı Merkezefendi'de altyapı emin ellerde

Başkarcı Merkezefendi Spor yeni sezon öncesinde yönetimini sıkı tuttu. Kulübün Asbaşkanı Fatih Kocabey aynı zamanda Altyapı sorumlusu oldu.

 

2023-2024 sezonu öncesinde kulüpler hazırlıklarına devam ediyor. Kulüplerin oyuncu kadroları dışında merak konusu olan bir şey de yönetimleri oldu. Bu konuda önceliği altyapı olarak belirleyen Başkarcı Merkezefendi Spor'da, Denizli futbol camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Fatih Kocabey Altyapı görevini üstlendi. Kulüp yöneticilerinden Şükrü Can Bekil daha önce www.denizlidespor.net'e yaptığı açıklamada altyapıya ağırlık vereceklerini belirtmişti. Bunun üzerine köklü ekibin, altyapı sorumlusu olarak deneyimli bir ismi göreve getirmeleri kafalarda ki soru işaretlerini kaldırdı.

Denizli futbolunda uzun yıllardır yer alan Asbaşkan Fatih Kocabey, altyapı görevini üstlenmesinin ardından www.denizlidespor.net' e açıklamada bulundu. Asbaşkan Kocabey, "Kulübümüzün bu sezon iyi yerlere gelmesi, başarılı bir sezon geçirmesi tabiiki çok önemli fakat biz sadece bu sezona değil, geleceğimize yön vermek istiyoruz. Bunun da en iyi yolu altyapıdan, gençlerden geçiyor. Bu sezon güzel bir yapılanma kurduk. İstediğimiz gibi bir sezon geçeceğini umuyorum, yapılanmamız ve planlarımız bunu gösteriyor. Yatırım konusuna gelirsek bizim en büyük yatırımımız gençliğe olacak. Bunun öncüsü olmaktan gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.