Başkarcı Merkezefendi'nin transfer listesi

Başkarcı Merkezefendi Spor, yeni sezona sağlam bir giriş yapmak istiyor. 1 yıllık aranın ardından 2. Amatör'de mücadele edecek olan kulüp, kadrosunu transferlerle güçlendiriyor.

 

Denizli'de 2023-2024 futbol sezonuna hazırlıklar başladı. Yeni sezona hızlı bir giriş yapmak isteyen ekipler, transferler çalışmalarını sürdürüyor. 1 yıllık aranın ardından yeniden 2. Amatör'de yer alacak olan Başkarcı Merkezefendi Spor'da bu kulüplerden biri oldu. Sezon öncesinde deneyimli isimlerle konuştuklarını dile getiren Kulüp Başkanı Türkay Bekil ve Yönetici Şükrü Bekil, takıma kazandırılması hedeflenen isimleri açıkladı.

Başkarcı Merkezefendi Spor'un yeni sezon öncesi listesinde ki isimlerden bazıları şunlar; Stoper mevkiinde Barış Karaca, Sağ kanat oyuncusu Ferdi Çetgin, kalede Ufuk Ata ve orta sahada da Ali Rıza Kuru. Yeni sezonda oyuncu kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Başkarcı Merkezefendi ekibi, teknik direktörlük koltuğuna da eski Denizlispor'lu futbolcu Orhan Deymeci ile temaslarını sürdürüyor. Söylenen isimlerle anlaşmaya yakın olduklarını belirten yöneticiler, çalışmalarını sürdürüyor.