Başkarcı Merkezefendi transfere doymuyor 

Başkarcı Merkezefendi Spor, yeni sezona sağlam bir giriş yapmak istiyor. Geçen haftadan itibaren transferlere odaklanan ekibin listesine 4 yeni isim daha eklendi.

 

Denizli'de 2023-2024 futbol sezonuna hazırlıklar devam ediyor. Transfer çalışmalarını sürdüren ekipler lige damga vurmak istiyor. 1 yıllık aranın ardından yeniden 2. Amatör'de yer alacak olan Başkarcı Merkezefendi Spor'da bu kulüplerden biri, transfer için uzun uğraşlar veren deneyimli yöneticiler bu seferde gözünü 4 yeni isime dikti. Sezona hızlı bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Kulüp Yönetici Şükrü Bekil, takıma kazandırılması hedeflenen yeni isimleri www.denizlide.spor.net' e açıkladı. 

Başkarcı Merkezefendi Spor'un yeni sezon öncesi transfer listesine eklenen son isimler şunlar; Ömer Aksoy (Stoper), Bayram Ali Kabak (Sağ Bek), Sergen Tığ (Kanat), Oğulcan Yıldız (Defansif Orta saha).
 Yeni sezonda oyuncu kadrosunu güçlendirmek isteyen Başkarcı Merkezefendi ekibi, istenilen bu transferlerle birlikte savunma rotasyonunu genişletmek istiyor.

Muhammet Özçevik