Beklenen adım geldi

Büyük Birlik Partisi'nden Honaz Belediye Başkan adayı olması beklenen Honaz önceki dönem Belediye başkanı Turgut Devecioğlu'ndan beklenen adım geldi. Devecioğlu, kurmaylarla gittiği Ankara'da partiye katıldı.

Önceki dönem Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde bağımsız olarak yeniden aday olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Ancak; Büyük Birlik Partisi (BBP) ile temas halinde olan Devecioğlu, bugün beraberindeki heyetle birlikte Ankara’ya giderek BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü.

DEVECİOĞLU, BBP’NİN HONAZ ADAYI!

Görüşme sonrasında BBP’ye katılan ve partiden Honaz Belediye Başkan Adayı olan Devecioğlu, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Devecioğlu, yaptığı paylaşımda, “Hasret sona eriyor. İlk günkü aşkla ve heyecanla önce Honaz diyerek yeniden yollara düştük. Gönüllerde kurduğumuz Büyük Birliği şimdi de sandıkta sağlayalım. Vakit, hep birlikte Honaz’ı yeniden hak ettiği hizmetlerle buluşturma vakti. Haydi, bismillah!” ifadelerine yer verdi.

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, Büyük Birlik Partisi Mkyk Üyesi Aytekin Abaş, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Alperen Ocakları Denizli İl Başkanı Samet Can Akyol, Büyük Birlik Partisi Denizli İl Başkan Yardımcıları Ömer Göcen Ve Mustafa Uçan, Büyük Birlik Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Selman Yeniçulha, Büyük Birlik Partisi Honaz İlçe Başkanı Yılmaz Sevim, Büyük Birlik Partisi İl Yönetim Üyeleri; Sn. Ramazan Karahan, Hüseyin Akyol, Mustafa Karabulut,  Önceki Dönem Büyük Birlik Partisi Acıpayam İlçe Başkanı Ramazan Subay; Devecioğlu’nu yalnız bırakmadı.