Berberoğlu'na Karşıyaka'dan Tam Destek!

Denizli'de İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, 2024 yılının ilk seçim çalışmasını Karşıyaka Mahallesi'nden başlattı. Başkan Adayı Berberoğlu'na mahalle sakinleri tam destek sözü verdi.

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde İyi Parti'nin Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, 2024'ün ilk seçim çalışmasını Karşıyaka Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Mahalle sakinleri, esnaf ve gençlerle yapılan görüşmelerde, ekonominin zorlu koşulları, düşük alım gücü, gençlerin umutsuzluğu ve işsizlik sorunları gibi konular gündeme geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Adayı Berberoğlu’na gençlerin boşluk içinde olduklarını, geleceklerine dair umutsuzluk yaşadıklarını ve bunalıma sürüklendiklerini ifade etti.

"PROJELER HAZIR"

Belediye başkan adayı Türkay Berberoğlu, Pamukkale için özellikle gençlerin ihtiyaçlarına yönelik projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Gençlerin, kadınların ekonomiye daha çok katılması, gençlerin ileriye dönük meslek sahibi olacakları sektörlere yönlendirilmesi, kadınların evlerinde ev işlerinden arta kalan zamanlarda belediye destekli çalışmalar yaparak ev ekonomisine destek olacakları çok önemli projelerin alt yapısının oluşturulduğuna dikkat çeken Berberoğlu, “Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerim devam ediyor. Karşıyaka mahallesinde de, gittiğim diğer mahallelerde olduğu gibi vatandaşlarımızın büyük desteği ve sevgisiyle karşılandım. Halkımızın artık değişim istiyor. Kesinlikle belediye hizmetlerinde yolun altı, yolun üstü diye bir ayrımı kabul etmiyor.” Dedi.

"BELEDİYE HALKININ YANINDA OLMALI"

Belediye hizmetlerinin her mahalleye eşit götürülmesi gerektiğine vurgu yapan Berberoğlu, “31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkarsam, belediye de ilk iş israfı önleyeceğim. Ekonominin üzerindeki baskıyı azaltmak adına ben ve ekibim elimizden gelen çalışmayı yapacağız. Karşıyaka Mahallesi ekonomik zorlukları en yoğun yaşayan mahallelerden biri. Burada yaşayan gençlerimizin, kadınlarımızın ekonomiye olan katkılarının arttırılmasını sağlayacağız. Belediye tüm imkanlarıyla ilçe sakinlerinin yanında olacak. Ağır hayat şartlarında, ekonomide yaşanan sıkıntıların içinde ilçe sakinlerimizin rahat nefes almalarını sağlamak önceliklerimiz arasında olacak” dedi.