"Bu zor zamanların son bulması için mücadele edeceğiz"

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan Pelitlibağ Pazaryerini ziyaret etti.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan ve Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan Pelitlibağ Pazaryerine ziyaretinde bulunarak pazar esnafının ve halkın sıkıntılarını dinlediler, hem büyükşehirdeki hem de Pamukkale'deki vaatlerini açıkladılar. Başkan Adayı Nuri Dalyan, “Bugün Pelitlibağ Pazaryerindeydik, halkın yoğun ilgisiyle gittiğimiz her yerde karşılaşıyoruz ve mutlu oluyoruz. Buraya gelerek pazar esnafımızın sıkıntılarını dinledik, çözüm yollarımızı söyledik. Alışveriş için gelen vatandaşlarımızın dertlerini dinleyerek belediye olarak bu anlamda hangi çalışmalarda bulunacağımızı anlattık. Esnafımızı ben de bir esnaf olarak anlıyorum, sıkıntılarını biliyorum. Vatandaşlarımızın da hangi zorluklarla geçinmeye çalıştıklarını biliyorum. Bu zor zamanların şehrimizde son bulması için mücadele edeceğiz. Denizli'yi birlikte yönetecek, birlikte yaşayacağız. Pazaryerleri konusunda yapacağımız çalışmalarla esnaflarımızın işlerini kolaylaştıracak ve hemşerilerimizi hayat pahalılığına yedirmeyeceğiz. Her gittiğimiz pazaryerinde, her sokakta ve caddede bizleri gören vatandaşlarımızdan destek mesajları görüyoruz" dedi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Osman Tercan pazaryeri ziyaretlerindeki tepkilerden memnun kaldığını belirterek" İlçemizde ziyaret ettiğimiz pazaryerlerinde vatandaşlarımızın bizlere yakın ilgisi ve destekleri daha azimli çalışmamız için bize güç veriyor. Daha iyi, daha güvenli ve daha huzurlu bir Pamukkale için çalışıyoruz, çalışacağız" dedi.