Burdurlularda görev değişimi!

Denizli Burdurlular Derneği'nde bayrak değişimi yaşandı. Kurucu Başkan İshak Baysal 5 yıldan sonra Dönem Başkanlığını Şükrü Sezen'e bıraktı. Yardımcılığını İshak Baysal'ın devam edeceği öğrenildi.

Denizli’de 50 bin Burdurlunun yaşadığını söyleyen İshak Baysal sözlerine şöyle devam etti:

“Birlik beraberliği sağlama, kaynaşma, kültürleri yaşatma ve gelecek nesillere aktarabilme adına derneğimizin vazifesinin çok büyük olduğuna inanıyoruz. İnsanların iyi gününde sevincini yaşayacağı, kötü gününde sırtını yaslayabileceği, dertlerini paylaşabileceği birilerinin olabilmesi güzel bir duygudur. Büyük kentlerin en büyük sıkıntısı büyük kalabalığa rağmen yapayalnız kalabilmektir. Derneğimizin aslında bu yalnızlığı önlemek ve gelecek nesillere kültürlerin aktarılabilmesi açısından çok önemli işler yapıyor. Bizler de bu çalışmaları destekliyoruz. Bu vesileyle Şükrü Başkanımın görevleri üstüne düşen görevin öneminin bilincindeyiz. Çalışmalarında yalnız bırakmayacağız gereken her türlü desteği vereceğiz. Şükrü Sezen Başkanıma yeni görevinde başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun”.

Yeni Başkan Şükrü Sezen ise “Görevimin sorumlulukları bilincindeyim. Kurucu Başkanımız İshak BAYSAL ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetler için şükranlarımızı sunarım. Hemşerilerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağım. Denizli’de bulanan 50 bin Burdurlu hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden güç alıyorum. Artık mesaimin çoğunu hemşerilerimizin sorunlarını dertlerini adayacağım” şeklinde konuştu.