CHP'de Av. Uğur Coşkun vitrine çıktı

Cumhuriyet Halk Partisinde hafta sonu yapılacak kongre öncesinde başkan adaylarından Av. Uğur Coşkun Parti binasında gövde gösterisine dönen toplantı ile adaylığını açıkladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale ilçe seçimleri öncesinde heyecan giderek artıyor. Gökhan Çankır, Alican Kaplan ve Av.Uğur Coşkun arasında geçecek yarış öncesi parti binasında basın toplantısı düzenleyen Av. Uğur Coşkun adaylığını resmen duyurdu. Yaklaşık 411 deleginin oy kullanması beklenen kongre öncesi delegelere seslenen ve destek isteyen Coşkun, önemli mesajlar verdi.

 

 

Av. Coşkun, açıklamasında genel hatları ile toplumun yaşadığı sıkıntılara dikkat çekerek, "Günümüzde yaşanan olumsuzluklar ışığında her bu CHP'li tarihi bir sorumluluk içindedir. CHP en küçük bir çocuk için dahi umut olmak zorundadır. Her bir CHP'li in irade ortaya koymaktan başka bir şansı yoktur. CHP'nin daha fazla sola veya sağa gitmesine gerek yok. Fabrika ayarlarına dönmesi yeterlidir. CHP ye borcunu ödemek için yola çıktım. Partimizde ön seçim şarttır" dedi.