CHP il örgütü bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Denizli İl Başkanlığı geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin katılımı ile gerçekleştirilen bayramlaşmada başkanların mesajı Denizli'de meydana gelen yangınların bir an önce söndürülmesi, ekonomik zorluklar içinde girilen bayramın değerlendirmeleri içerikliydi.

CHP  Denizli İl Başkanlığı geleneksel bayramlaşma etkinliğini gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Marım, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan CHP  Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, “Bayramdan önce halkımıza geçmiş olsun demek istiyorum. Denizli’mizin sınırları içerisinde yangınlar çıktı. Belediye başkanlarımız, ekiplerimiz ve çok sayıda partilimiz şuanda bölgedeler. Yangınlar çıkmadan önce bayramlaşma duyurumuzu yapmıştık. İptal edemedik. Tekrar geçmiş olsun diliyoruz.

Bayramlarımız bizim vazgeçilmezlerimizdir. Milli unsurlarımızdır. Büyüklerimiz ve küçüklerimizin bir araya geldiği, saygıların gösterildiği, merhum büyüklerimizin ziyaret edildiği özel günlerdir. İslamiyet’te yeri ayrıdır. Tüm Türk İslam âleminin bayramını kutluyorum. Emeklilerimizi zor bir bayram bekliyor ama emekçiler, işçiler, esnaf, sanatkâr, çiftçi çok zor günler geçiriyor. Ekonomik açıdan sıkıntılar çekiyoruz. Yüzde 75 enflasyondan bahsedilen bir ülkede arpaya yüzde 3.5, buğdaya yüzde 12.5 zam verirseniz bunun tek anlamı siz üretmeyin demektir. Biz Ukrayna’dan, Ermenistan’dan almaya devam edelim demektir. Ülke üretmediğinde sonucunu görüyorsunuz. Üretimin teşvik edilmesi lazım. Herkes ekonomik anlamda zor durumda. Zor durumda olmayan kesim saray ve avenesi. Onlar mutlu ve huzurlu yaşıyor. Bir dedenin ninenin yerine kendinizi koyarsanız torununuza harçlık vermemenin verdiği üzüntü anlatılmaz. Vatandaşlarımız bayramda kendi memleketine gidecek otobüs parasını bulamıyor. Sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ve daha sıkıntılı süreçler bizi bekliyor. İktidarın attığı bir adımda yok. Halk gereğini yapacaktır” dedi.