CHP Pamukkale'de ön seçim gerçekleşti

CHP Pamukkale'de bugün ön seçim gerçekleştirildi. 31 Mart seçimlerinde meclis üyeleri adaylarını belirlemek için partililer oy kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale’de 31 Mart yerel seçimleri öncesi meclis üyesi adaylarını belirlemek için ön seçim gerçekleştirdi. 16 belediye meclis üyesi adayı belirlemek için Pamukkale’de ilçe örgütü sandığa gitti.

“İlk kongre döneminde de tabanın sesi örgütün kararı olacak demiştik” diyen CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, “Sözümüzü yerine getirmek için uğraşıyoruz. Meclis üyelerimizi üye bazında ön seçim ile belirliyoruz. 3974 tane üyemizin oy kullanma hakkı var. 16 belediye meclis üyemiz, 21 tane aday adayı arasından belirlenecek. Yani bugün burada 16 tane belediye meclis üyesi adayımızı belirliyoruz. Çift haneli olanları üyelerimiz oy kullanırken en az 8, en fazla 16 tane işaretleme yapıyorlar. Süreç bu şekilde devam ediyor. Örgüt memnun. Örgütümüz, tabanımız ne diyorsa başımızın üzerinde yeri var. Onlarla birlikte Pamukkale’yi yöneteceğiz” ifadelerine yer verdi.