CHP Pamukkale kazanan belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Kadın Kolları'nda seçim heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı kongrede 31 Mart seçimleri sonunda kazanılan zaferde kadınların emeğinin çok olduğuna vurgu yapıldı.

CHP Pamukkale İlçe Kadın Kolları seçimleri heyecanlı geçti. İlçe Başkanı Mahinur Dingil’in tekrar aday olmadığı ve ki adayın yarıştığı kongrede başkan adayları yaptıkları konuşmalarla destek istedi. Güzel başlayan kongre gergin anlara da sahne oldu. Kongre, oy verme işlemi öncesinde karşılıklı atışmalar yaşandı.  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun’un yanısıra partililer ve üyelerin katıldığı seçimde yapılan konuşmalarda ağırlıklı olarak kadının gücünden ve 31 Mart seçimleri sonunda kazanılan zaferde kadınların emeğinin çok olduğuna vurgu yapıldı.

Protokol konuşmalarının ardından 4 sandıkta oy verme işlemi başladı. Başkan Adayı İlknur Göçtü’nün önderliğinde hazırlanan kırmızı liste 197 oy aldı. Bir diğer Başkan Adayı Gülben Askeroğlu ise 97 oy aldı.

Mustafa KARAPINAR

CHP Pamukkale kadın kolları seçimi yapıldı chp seçim sandık siyaset