Dalyan, yaşanan vahşeti değerlendirdi

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nuri Dalyan, Denizli'de Afgan uyrukla şahsın eşini çocuklarının gözü önünde öldürmesi olayına tepki göstererek, 'Ülkemizdeki kaçaklarla ilgili gördüğümüz her haber durumun ne kadar vahim olduğunu görüyoruz' dedi.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nuri Dalyan, Denizli’nin Pamukkale İlçesi Deliktaş Mahallesi’nde Afgan uyruklu bir şahsın çocuklarının gözü önünde eşini öldürdüğü olayla ilgili açıklamada bulundu.

“Ülkemizdeki kaçaklarla ilgili gördüğümüz her haber durumun ne kadar vahim olduğunu görüyoruz” diyen Dalyan, “Ne olduğu belli olmayan ülkemize aldığımız milyonlar var. İçlerinde hırsızı, katili barındıran bu milyonlar bizim ülkemizin en büyük sorunudur. Bu yaşanan olayların sorumlusu kayıtlı kayıtsız 15 milyonu ülkeye alanlardır. Bu milyonlar bizim ülkemizden gitmeden hiçbir sorunumuz çözülmez. Vatandaşımız ülkeye yasadışı yollarla giren milyonlarca kaçaklardan biri tarafından katledilme korkusuyla sokağa bile güvenle çıkamıyor. Daha önce çok kez söyledik yine söylüyoruz. En büyük gündemimiz bu olmalı, ülkemizde bulunan 15 milyon kaçağı ülkelerine göndermeliyiz” dedi.