Denizli'nin E-İhracat geleceği konuşuldu

Denizli Terziler Odası E-İhracat için üyeleri ve diğer oda başkanları ile bir araya geldi. Terziler Odası Başkanı Ahmet Can öncülüğünde düzenlenen konferansta, Denizli'nin internet alışverişinde geleceği konuşuldu.

 

Denizli Esnaf Sarayı Konferans salonunda yapılan konuşmada, E-İhracatın incelikleri ve Denizli'nin internet alışverişinde ki konumu konuşuldu. Tekstil ürünleriyle öne çıkan Denizli'nin E-İhracata açılması konusunda bilgiler verildi. Konuşmacı Mert Tanciğer'in sunumuyla devam eden konferansın sonunda plaket takdim edildi. Konferansa, Ticaret İl Müdürlüğü, KOSGEB İl Müdürlüğü, Denizli Esnaf Odaları Birliği, Aydın Terziler Odası TEB Denizli Şube Müdürü katılım gösterdi.

 

 

E-ticaret Uzmanı Mert Tanciğer, " Biz ihracat diyoruz evet ama bunun yanında ithalat yapınca bir anlamı kalmıyor. Dünyada ki toplumlar için en büyük kayıp dışarıya ihracat ettiği gençler oluyor. Başarılı gençlerimizi ülkemizden gönderirsek çok büyük bir kayıp yaşarız. Para konusunu 2.plana atarak insanlara ışık olmaya çalışıyorum. Denizli'nin ihracatı neden daha fazla olmasın? Neden bunu 2 katına çıkarmayalım? Denizli gibi şehirlerde potansiyel çok yüksek. Olaya yeni nesil ihracatı eklemek gerekiyor. 


Terziler Odası Başkanı Ahmet Can, "Türkiye ve Dünya üzerinde çok takipçisi olan değerli hocamız Mert Tanciğer'e çok teşekkür ederim. Denizli için büyük bir kazanım olacak. Odamızın üyeleri sıfırdan başlayıp belirli yerlere gelen insanlar. Denizli olarak tekstil konusunda dünyada söz sahibiyiz, bu potansiyelimiz var. İleriki zamanlarda Denizli'nin bu konuda öncülük yapacağını düşünüyorum.