Denizli Uğur Okulları dengeleri bozmaya geliyor

Denizli Uğur Okulları kadın Voleybol takımı Bölgesel Lig'ten 2. lige çıkma başarısı göstermişti. Bunun ardından kadrosunu güçlendirmek isteyen Uğur Okulları transfer görüşmelerine başladı.

 

Denizli Uğur Okulları Kadın Voleybol takımı dengeleri bozmaya geliyor. Kurulduktan hemen 2 sezon sonra 2. lige çıkan ekip, daha güçlü bir takım ortaya koymak istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren başarılı takım, 4 farklı oyuncuyu daha renklerine bağladı. Yapılan transferler ve gelecek sezon planlaması hakkında konuşan Uğur Okulları Ege Bölge Sorumlusu Oğuz Günenç, www.denizlidespor.net'te yaşanılan süreci değerlendirdi.

FARKLI ŞEHİRLER ORTAK HEDEFLER

Kulübünün 2023-2024 sezonu hakkında ayrıntılı bir program yaptığını belirten Günenç, yapılacak çalışmaların da sinyalini verdi. Bölge Sorumlusu Günenç, "Antrenör Murat Dalkılıç ve ekibi ile anlaştık, prensipte anlaştığımız 2.ligi iyi bilen tecrübeli ve genç bir kadro oluşturacağız. Kulüp başkanımız Ersan Köse'nin spora ve sporcuya vermiş olduğu destekler sayesinde en iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. Farklı illerden potansiyeli yüksek oyunculara ulaştık" dedi.

2023-2024 sezonunda Uğur Okulları'nın formasını terletecek oyunculardan Selin Karabulut, Ada Lara Dalkıran, Beyza Honazlı ve Hayrunisa Kavak'ta neden bu kulüpte olmak istediklerini anlattı. Geçen sezon takımın potansiyelini gördüklerini dile getiren genç oyuncular, bu sezon içinde güzel bir başarı elde etmek istediklerinin altını çizdiler.

Transfer edilen oyuncuların eski kulüpleri ise şöyle, Selin Karabulut - Akhisargücü Spor Kulübü, Ada Lara Dalkıran ve Beyza Honazlı - Pamukkale Spor Kulübü, Hayrunisa Kavak ise Aydın Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde yer almıştı.