Denizlili iş insanı başarıdan başarıya koştu

İş adamı Halil Pekdemir, 42 yaşına kadar ilkokul mezunu iken, verdiği kadar sonrasında sırasıyla ortaokul, liseyi tamamladı. 59 yaşında başladığı üniversite macerasını son olarak 61 yaşında İstanbul Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansını tamamlayan Pekdemir, sosyal medya hesabından mezuniyet töreninden paylaşımda bulundu.

 

Denizli iş adamı Halil Pekdemir, adeta okumanın yaşının olmadığını bir kez daha herkese gösterdi. 42 yaşına kadar ilkokul mezunu olan Pekdemir, 45 yaşında verdiği karar sonrasında önce ortaokulu, ardından liseyi tamamladı. 57 yaşında Okan Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nden, 59 yaşında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünü mezun oldu. Son olarak 61 yaşında İstanbul Üniversitesi İşletme Yüksek Lisans bölümünü başarıyla tamamladı.

SOSYAL MEDYADAN MEZUNİYET GÖRENİNİ PAYLAŞTI

İstanbul Üniversitesi’nin mezuniyet törenine katılan ve Pekdemir kep attı. İş adamı, mezuniyet anılarını sosyal medyada paylaştı.

Törende konuşma yapan Pekdemir, eğitim serüvenini anlattı. Pekdemir, “Burada bizlere bu güzelliği yaşatan birbirinden değerli hocalarımıza, emek veren çalışanlara teşekkür ederim. Çok güzel günlerimiz oldu. Çok güzel anılarımız oldu. Ne mutlu bize” ifadelerine yer verdi.