Doğa turizmini tercih edenler burayı es geçmeyin!

Doğada kamp yapmak ayrı bir keyif. Şehrin gürültüsünden uzak, temiz hava ve kartpostallık görüntüsü ile huzur verici. Denizli'de bulunan bu noktaya ise mutlaka uğramalısınız!

Denizli merkeze 55 kilometre uzaklıkta bulunan Serinhisar ilçesinde yer alan Kefe Yaylası, siz kamp severleri ağırlamak için birbirinden güzel imkân sunuyor.

KEFE YAYLASI, HANGİ İMKÂNLARI SUNUYOR?

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak 2014 yılından bu yana hizmet veren Kefe Yaylası’nda kendi çadırınız ile aylık, günlük, haftalık konaklayabileceğiniz gibi Kefe Yaylası’nda bulunan çadırları da kiralayabilirsiniz. Her çadıra özel kontörlü elektrik imkânı mevcut. 24 saat sıcak-soğuk duş imkânı bulunuyor. Tesis içerisinde kebap ve pide salonu mevcut. Sabah restoranda kahvaltı servisi de bulunuyor. Kamp alanı içerisinde bulunan markette günlük ihtiyaçlarınızın tamamını karşılayabilirsiniz.

ÜCRETLER NE KADAR?

Eğer kendi çadırınızla ve karavanınızla konaklamak isterseniz;

Çadır Yeri (Günlük) 200 TL + kullanılan elektrik ücreti

Çadır Yeri (Aylık) 1500 TL + kullanılan elektrik ücreti

Karavan Yeri (Günlük) 200 TL + kullanılan elektrik ücreti

Karavan Yeri (Aylık) 1500 TL + kullanılan elektrik ücreti

Eğer çadırınız yoksa günlüğü 500 TL'den çadır kiralayabilirsiniz. Çadırlarda iki tane döşek, battaniye, yastık nevresim takımı ve çadırın önünde piknik masası mevuttur. Ayrıca aydınlatma ve telefon şarjı için elektriğiniz bulunuyor.

Günübirlik gezi severler için ise sadece araç başı ödeme alınıyor. Küçük araç 30 TL, büyük araç ise 40 TL’de ücretlendiriliyor.