DSO, Türkiye'ye ilki yaşattı

Happy Place to Work tarafından 3 yıldır gerçekleştirilen Türkiye'nin En Mutlu İşyerleri Araştırması sonucunda açıklanan listede, 'İlk Sivil Toplum Kuruluşu' olarak yer alan Sanayi Odası, Türkiye'ye bir ilki yaşattı. Başkan Selim Kasapoğlu ve Meclis Başkanı İsmail Okan Konyalıoğlu süreci değerlendirdi.

Happy Place to Work tarafından gerçekleştirilen “Happy Workplaces-Türkiye’nin En Mutlu İşyerleri Araştırması” tamamlandı. Denizli Sanayi Odası, Türkiye’nin en mutlu 50 iş yeri arasında yer alırken, 3 yıldır gerçekleştirilen araştırmada, ilk kez bir sivil toplum örgütü listeye dahil oldu. Araştırma sonuçları ise, Türkiye’nin en önemli ekonomi dergilerinden biri olan Capital’in Mayıs sayısında yayımlandı. 

Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen açıklama ile Başkan Selim Kasapoğlu ile Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu süreci değerlendirdi.

Başkan Selim Kasapoğlu, “Oldukça önemli ve keyif verici bir gün yaşıyoruz. Kapital dergisinin organizasyonunda Türkiye’nin 50 kurumundan biri olduk. İlk kez sivil toplum kuruluşu olarak bu kategoride yer aldık. 3. Yılında bu listeye girmekten Denizli Sanayi Odası olarak mutluluk duyuyoruz. Sanayiciler için proje üretmenin yanı sıra büyük bir aileyiz. Hizmet üretmek için buradayız. 25 kişi çalışan ve yöneticilerimizle 30 kişilik ekiple hizmet üretmeye çalışıyoruz. TOBB bünyesindeki akreditasyon notumuz da yükseltmeye de çalışıyoruz. Burada mutlu bir atmosfer oluşturmak için uğraşıyoruz. Bu durum hizmet kalitesinin artırımında da büyük önem taşıyor. Bu çalışmalara destek olan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız hizmet kalitesini arttırmaktır. Biz güçlü bir camiayız. Gücümüz arttırma hedefindeyiz” dedi.
 

Meclis Başkanı İsmail Okan Konyalıoğlu ise, “Sanayi ve Ticaret odaları içerisinde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza ve yönetim kuruluna bu başarıdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sürdürebilirlik olması için insanların bulunduğu ortamdan mutluluk duyması gerekiyor. Zorla yapılan organizasyonların sürdürebilir olma ihtimali yok. Sürdürülebilirlik için tüm paydaşların mutlu olması çok önemlidir. Bu başarının birçok organizasyona örnek olacağını düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Denizli Sanayi Odası DSO Selim Kasapoğlu Okan Konyalıoğlu capital Happy Place to Work denizli gündem güncel