Dünya Çiftçiler Günü'nü kutladılar

Ziraat Mühendisleri yaptıkları ortak açıklamada Dünya Çiftçiler Günü'nü kutlayarak insanların varlıklarını sürdürebilmeleri için üretmenin önemine vurgu yaptılar.

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ziraat Yüksek Mühendisi İsmail Gemi, Ziraat Mühendisi Taner Ok, Çiftçi ve Büyük Birlik Partisi Kale Belediye Başkan Aday Adayı Özkan Dönmez, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesi ile ortak mesaj yayınladı.

Alperen Ocakları Genel Başkan yardımcısı İsmail Gemi, “Ben Ziraat Yüksek Mühendisiyim. Meslek hayatım boyunca bu vatana ve bu çiftçilerimize hayırlı işler yapabilmesi için üretim konusunda durmamaları için, dünyada yaşanacak gıda krizi için elimizden geldiğince üretime ve çiftçiye destek vermeye çalışıyoruz. Çiftçilerimizden isteğimiz; bilinçli tarım yapınız, birim alandan maksimum verim almaya gayret gösteriniz. Her duyduğunuzu yapmayınız. Çünkü ülkemizde her tarımla uğraşan ya da uğraşmayan tüm vatandaşlar bu konularda kendini çok bilgili sanıyor. Tüm insanların varlığını sürdürebilmeleri için üretmeliyiz, üretmeliyiz, üretmeliyiz! Tüm çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun” dedi.