Fragman bitti film başlıyor!

MK Yapım'da yayınlanan 'Siyaset D' programının yeni bölüm konuğu CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum oldu. Örgütte, seçmene ve belediye başkanlarına önemli mesajlar verdi.

Denizli’nin en çok izlenen kanallarından biri olan MK Yapım'da yayınlanan  ‘Siyaset D’ programının yeni bölümünde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum oldu. 31 Mart yerel seçimlerinin başarı mimarlarından biri olan Başkan Horzum; Gazeteciler İbrahim İmamoğlu ile Mustafa Karapınar’ın sorularını yanıtladı. Örgüte, seçmene ve belediye başkanlarına önemli mesajlar verdi.


“Genel başkanın deyişi ile bize gelen emanet oyar var” diyen Başkan Horzum, “Biz kucaklamak mecburiyetindeyiz. Bütün belediye başkanları parti rozetini çıkartır, ülkenin bayrağının rozetini takar. Bugün yarın bizim atadığımız, bizim getirdiğimiz müdürlerimiz olur, diğer birim amirleri olur, bunlarında yanlışı olacak. Çünkü insanla uğraşıyorsunuz. İnsanın yanlışı olur. Biz yanlışlıklar, hatalar, kasıtlar karşısında kafamızı kuma gömmeyeceğiz, ona hesabını soracağız. Gerekirse imzayı atıp kapının önüne koyacağız. Biz hizmet üretmek, halkı memnun etmek zorundayız” dedi. 


Örgüt olarak ciddi anlamda çalışmalarının olduğunu söyleyen Horzum, “Yarın seçim olacakmış gibi bütün örgütlerimiz hazır. Yeni kadrolarla seçmenin karşısına çıkıyoruz. Yerel seçimler bir fragmandı, film genel seçimlerde! Buna hazırlanmamız lazım. 7 Milletvekilinden 5 milletvekilini biz çıkartacağız. 5’i de Denizli’nin milletvekili olacak. Genel başkanın değil, bu halkın vekili olacak” ifadelerine yer verdi.