"Gençlerimizi bataklıktan koruyarak Türkiye'yi ileriye taşıyacağız"

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Türkiye genelinde yaşanan suç olaylarında Denizli'nin ikinci sırada olduğunu belirterek, 'Gençler bizim geleceğimiz. Gençleri her türlü bataklıktan koruyarak yarının Türkiye'sini çok daha ileriye taşıyacağız' dedi.

Zafer Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nuri Dalyan, Denizli’de yaşanan suç olayları ile Türkiye’de ikinci sırada yer aldığını ve uyuşturucu üretiminde ise ilk sırada olduğunu söyledi. Dalyan, bu sorunun kent güvenliği için ciddi sorunlara yol açtığını vurguladı.

Dalyan, “Uyuşturucunun satışı okul çevrelerine, mahallelere dadanmış gençlerimizi ve çocuklarımızı zehirleyen bu tacirler şehrimizin bir sorunudur. Bizim belediyemiz döneminde zabıtalarımıza bu alanda eğitim vererek aktif kullanacağız. Bununla birlikte söz konusu bölgelere özel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Okul çevrelerinde ve mahallelerde uyuşturucunun barınmasını engelleyeceğiz. Hiçbir gencimizin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz. Suç oranının azalması ve birçok anlamda temiz bir Denizli için geliyoruz. Gençlerimizi bu illetten uzak tutmak için hem önlemler almayı hem de gençlerimize yönelik spor, sosyal, kültürel faaliyetler düzenleyerek yaşamlarını daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Unutmayın ki gençler bizim geleceğimizdir. Onları her türlü bataklıktan koruyarak yarının Türkiye'sini çok daha ileriye taşıyabiliriz “dedi.