Güney birlik içerisinde yönetilecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Güney Belediye Başkan Adayı Alaaddin Gümüş, Güney'in özlemini çektiği birlikte yönetimi bu dönem hayata geçireceklerini söyleyerek seçmenlere önemli bir mesaj verdi.

Yerel seçimin yaklaşması ile birlikte siyasi partilerde hareketlilik arttı. Aday olan isimler de seçim bölgelerindeki çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Bu isimlerden en önemlisi olan Büyük Birlik Partisi Güney Belediye Başkan adayı Alaaddin Gümüş, ilçede yapmış olduğu temaslarda Güney’i birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini ve daha güzel günlere kavuşacaklarını söyledi.

“GÜNEY, HAKETTİĞİ HİZMETE KAVUŞACAK”

BBP Güney Belediye Başkan Adayı Alaaddin Gümüş, ilçenin hak ettiği hizmete kavuşacağını söyleyerek, “İlçemizi gözde haline getirecek projelerimizi seçildiğimiz takdirde hayata geçirerek ilçemizin değerine değer katacağız. Sahada çalışmalar yaparak vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Sorun hep aynı; hizmet eksikliği. Görüyoruz ki; güzide ilçemiz hizmet konusunda eksik kalmış. Biz, sizlerin desteği ve oyuyla, güçlü kadromuz ile mağduriyetinizi gidermek için mesai harcayacağız. Güney’i hep birlikte el ele, daha güzel yarınlara birlik içinde taşıyacağız” dedi.

GÜNEY’DE YÖNETİM ŞEFFAF OLACAK

Şeffaf belediyecilik anlayışının belediyede yönetim şekli olarak benimseneceğini söyleyen Gümüş, “Yapılan hizmet nedir, nereye hizmet yapılmış, belediye geliri nerelerde harcanmış Güneyli vatandaşlarımız bilecek. Belediyecilik anlayışımızın birinci önceliklerinden biri olan şeffaf belediyeciliği Güney’de yaşatacağız. Bizim belediyeciliğimizde herkese eşit hizmet sunacağız” ifadelerini kullandı.