Haber görselde saklı!

18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Özgür Özel'in verdiği karede ilginç bir detaya rastlandı. Özel, Erdoğan'a mesaj mı verdi?

2006 yılında dönemin Başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez binasının açılışı sonrası Deniz Baykal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu. 18 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i genel merkez binasında ziyaret etti.

FOTOĞRAFTAKİ DETAY DİKKATLERDEN KAÇMADI

2006 yılındaki ziyaret fotoğraflarının arşivlerden çıkmasının ardından, dün gerçekleştirilen ziyarette verilen fotoğraf karesinde ilginç bir detaya rastlandı. 2006 yılında Erdoğan’ın taktığı kravat ile dün gerçekleştirilen ziyarette CHP Lideri Özel’in taktığı kravatın tıpa tıp aynı olması, Özel’in Erdoğan’a mesaj verdiği yorumlarına neden oldu. 2024 yerel seçimlerinde Türkiye’de birinci parti konumuna geçen CHP’nin elde ettiği başarı sonrası Ankara’da önümüzdeki günlerde yaşanacak siyasi iklimde CHP’siz bir oluşumun söz konusu olamayacağı mesajı verildi.

Mustafa KARAPINAR