"Hizmet için bu işin başındayız"

CHP Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı, belediyede CHP bayrağını dalgalandırmak için ilçenin tüm sokaklarını karış karış dolaşıyor. Başkan Dağlı, daha yaşanabilir bir Çal için hep birlikte çalışarak kazanacaklarını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çal İlçe Başkanı Ömer Dağlı ve ilçe örgütü, çalışmalarına hız verdi. Çal Belediyesi’nde partisinin bayrağını dalgalandırmak için vatandaşlarla bir araya gelerek temaslarda bulunan Dağlı, ilçenin sokaklarını karış karış dolaşıyor.

Makamda poz vererek reklam yapanlardan olmadıklarını söyleyen Başkan Dağlı, “Çal’ın mahallelerini karış karış dolaşarak ilçe halkının mutluluklarına, üzüntülerine, dertlerine ve sorunlarına ortak oluyoruz. Dolu yağdığında, ova susuz kaldığında, köylüye dert olanların hep karşısında durduk. Bugüne kadar bir kez dahi köylünün, çiftçinin, gencin, yaşlının halini sormayıp makamdan poz verip reklam yapanlardan olmadık, seçimden seçime oy istemeye gelenlere Çal halkının gereken cevabı vereceği şüphesiz. Her zaman sahada ve ilçemizi gündeme çıkardık. Bir Belediyenin işi hizmettir; işte o doğrultuda hizmet için bu işin başındayız” dedi.

“Hiç bir özeleştirme siyaseti yapmadan bir bütünün tüm kollarını birleştirdik” diyen Başkan Dağlı, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

“Çal halkının mutluluğu refahı için mücadele ediyoruz. Tek bir değişmez çizgimiz Çal ve Çallılar. Mart ayında gerçekleşecek olan mahalli idareler seçiminde CHP Beledi Başkan Adayı Ahmet Hakan seçimi kazanarak Çal Belediye Başkanı olacaktır. Yapılan tüm haksızlıkların sorunların çözüm noktası biz olacağız. Bu sorunları sizlerin çayını içerek mahallerimizde sorunun merkezinde çözeceğiz. Şu ki sizinle beraber daha güzel yaşanabilir bir Çal yaratacağız.

Kazanacağız, kazanacağız! Çal’ı birlikte yöneteceğiz. Ant olsun Çal’a, çok çalışacağız. Ant olsun Çal’a, birlikte başaracağız. Ant olsun Çal’a, Çallıya biz kazandıracağız!”.