İHL'li öğrenciler Afrika'ya umut olacak

Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, kendi aralarında topladıkları paraları İHH'ya teslim ettiler. Paralarla Afrika'da gözleri görmeyen çocuklara umut olacaklar.

Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Denizli İHH (İnsani Yardım Derneği)’nin, ‘’İmam Hatipliler Göz Nuru Oluyor’’ sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında topladıkları paraları Afrikalı çocuklara gönderilmek üzere Denizli İHH’ ya teslim ettiler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Ahmet Koçer, bu proje ile hem çocuklarımızın yardım duygularının, merhamet duygularının gelişmesinde hem de gözleri görmeyen çocukların, görmelerinde yardımcı olmak gibi bir niyetlerinin olduğunu belirtti” dedi.

 

TESLİM ETTİLER

Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak da konuşmasında, “Böylesine anlamlı projemize katkıda bulunan okulumuzun kıymetli müdürüne, müdür yardımcısına ve öğrencilerimize en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz ve Dünyayı iyilik kurtaracaktır” dedi. Daha sonra Kezban Ali Çınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Afrika’da gözleri görmeyen çocukların görmelerini sağlamak için topladıkları paraları, Okul Müdürü Ahmet Koçer, Müdür Yardımcısı Hasan Ali Yücel, ve öğrencilerden Nurefşan Beyza Göksu, Yeliz Gülşen, Sulbiye Sevde Yılmaz,  Şeyma Hatice Akpınar, Sudenaz Mermer, Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak ve yönetimine teslim etti.

Mustafa KARAPINAR

kezban ali Çınar İmam hatip ortaokulu denizli İhh