İlçe başkanı görevden alındı

Denizli'de İYİ Parti Güney İlçe Başkanı Alaaddin Ağırbaş, bir meclis üyesinin başka bir partiyle pazarlık yaptığının tespit edilmesi üzerine görevden alındı.

Başkan Özden, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine her geçen gün daha çok yaklaştığımız bu süreçte; İYİ Partimizin Milletimizi Kıskaç Siyasetinden kurtarmak, dayatmalar ve mecburiyetler üzerinden oy kullanmak yerine içine sine sine sandığa gidebileceğimiz üçüncü bir yol olma gayreti İYİ Parti Denizli Teşkilatları olarak olmazsa olmazımızdır.

Güney İlçe Başkanlığımızın ve 2019 yerel seçimlerinde İYİ partimiz tarafından aday gösterilerek seçilen belediye meclis üyesi Serdar Tapalı’nın başka siyasi parti temsilcileri ile İl Başkanlığımız ve Teşkilat Sorumlularımızın bilgisi dışında görüşmeler ve pazarlıklar yürüttüğü tarafımızca tespit edilmiştir.

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde İYİ Partimizin milletimizden de her geçen gün daha çok destek gören “hür ve müstakil” tutumuna aykırı olacak hiçbir davranışa tahammülümüz bulunmamaktadır.

Güney İlçe Başkanlığımızın görevlerinden alınması ve meclis üyesi Serdar Tapalı’nın partimizden tedbirli olarak ihracı hususlarında işlemlerin İl Başkanlığımızca başlatıldığını tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız”.