Kale ve Tavas'ta tansiyon yükseliyor

AK Parti'de aday belirleme süreci devam ederken Kale ve Tavas İlçelerinde süreç hız kazandı. İlçelerde anket çalışmaları devam ederken, Kale'de iki isim öne çıktığı konuşuluyor, Tavas ise tek bir aday adayının üzerinde duruyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi partilerde aday belirleme süreci hız kazandı. Özellikle Kale ve Tavas ilçelerinde anket çalışmalarına devam ediliyor. Murat Soyluer, Ramazan Coşkun, Ömer Ali Sarıtaş, Osman Bilgin, Hasan Bilhan Saltan, Bilal Tıkım ve mevcut Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç Kale’den aday adaylığı için başvuru yapan isimler oldu. Yüz yüze ve telefon üzerinden yapılan anketlerde mevcut başkan Sağınç ile birlikte Osman Bilgi, Murat Soyluer, Bilal Tıkım üzerinde durulduğu öğrenildi. Kulislerden edinilen bilgiye göre; Osman Bilgi ve Murat Soyluer öne çıkan isimler oldu.

TAVAS TEK ADAY ADAYI ÜZERİNDE YOĞUNLAŞTI!

Tavas’ta; Mehmet Şama, Emin Çavuşlu, Süleyman Tozlukoğlu aday adaylığı için başvuru yapan isimler iken, yine kulislerden alınan bilgiye göre; Süleyman Tozlukoğlu anketlerden de çıkan isim olduğu öğrenildi.

Mustafa KARAPINAR