Kızılcabölükspor'da imzalar atıldı

Geçtiğimiz sezon yaşadığı talihsiz olaylarla gündem olan Tanberk Tabldot Kızılcabölükspor, bu sezon için transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezon öncesinde eksikleri gidermek isteyen köklü ekip, 4 yeni isimle anlaşmaya vardı.

 

Tanberk Tabldot Kızılcabölükspor, 2022-2023 sezonunda bir yandan saha içerisinde bir yandan da saha dışında yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelmişti. Denizli temsilcisi bu sezon Süper Amatör Lig'te (SAL) mücadelesini sürdürecek. Geçirilen kötü bir dönemi arkada bırakmak isteyen deneyimli ekip, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına başladı. Tanberk Tabldot Kızılcabölükspor, masaya oturduğu 4 isimle anlaşmaya vardı. Bununla birlikte; Berk Soylar, Hamdi Tunçoğlu, Mert Kurt ve Muhammed Başa, yeni sezonda Tanberk Tabldot Kızılcabölükspor'un formasını terletecek.

İmza töreninde görüşülen isimlerle bir araya gelen Futbol Şube Sorumlusu Çağatay Altunbaş'ın, oyuncular ile olan olumlu iletişimi dikkat çekti. Yeni sezonda kendini göstermek isteyen deneyimli ekip, çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Muhammet ÖZÇEVİK