Lider Sesler'in 4. yıldönümünde özel bireyler kahvaltıda buluştu

Özel İnsanlar Derneği, Lider Sesler'in kuruluşunun 4. Yıldönümü nedeni ile kahvaltıda bir araya geldi.

Polis Evi’nde düzenlenen etkinliğe; Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, İYİ Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Fatih Coşkun, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun katılım gösterdi.

“2017 yılından bu yana 7 tane bakanlık, 1 tane de Avrupa projesi olmak üzere 8 proje gerçekleştirdik” diyen Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel, “Bunun yanı sıra da birçok sosyal farkındalık etkinliği yaratarak Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından araçların park edilmesi ile ilgili yasamız ve imzamız var. Daha birçok faaliyete de imza atmaktayız” dedi.

 

Özel bireyler için Covid-19 döneminde Lider Sesler isimli radyo kurduklarından bahseden Tonel, “İnternet sitemizde özel kardeşlerimiz ile birlikte yayın yapıyoruz. O zaman dinleyici sayımız 15 kişiydi. Gerekli izinleri aldıktan sonra şu an internet radyolarının arasında ilk 10 içinde bulunmaktayız. Yayıncı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İnsanın kendini ifade edebilmesi gerçekten çok önemli” ifadelerine yer verdi.