MHP Tavas durmak bilmiyor

MHP Tavas ilçe Başkanı İbrahim Çavuşlu ve yönetim kurulu üyeleri, seçimlerin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çavuşlu, çeşitli ziyaretlerle ilçenin nabzını tutmaya devam ediyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Tavas ilçe Başkanı İbrahim Çavuşlu, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerin ardından çalışmalarına ara vermeden sürdürüyor. Tavas'ta birçok vatandaşa dokunmayı hedefleyen Çavuşlu, vatandaşların en mutlu günleri arasında gösterilen düğün sünnet merasimlerinin yanı sıra cenazede de yalnız bırakmıyor.  Öte yandan çeşitli hastanelerde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Çavuşlu, ilçe halkının sorun ve beklentilerini resmi kurumlarda görevli idari amirleri ve personeli ziyaretinde onlara aktararak çözüm yolu aranmasını sağlıyor.

 

 

Çalışmalara dair www.denizlidesiyaset.com'a özel açıklamalarda bulunan Başkanı Çavuşlu, her zaman ilçe halkının yanında olmaya onların sorun ve önerilerini çözüm aramaya devam edeceklerini söyleyelek ekip arkadaşlarına bu zorlu süreçte kendisini yalnız bırakmamadıklari için teşekkür etti.