Muhalefetten Vali Atik'e mesaj var

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Vali Ali Fuat Atik'in AK Parti il başkanı Yücel Güngör ile beraber esnaf ziyareti yapmasına tepki gösterdi. Öte yandan İyi Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Smerci de " Vali beyi bizler de bekliyoruz" mesajı verdi.

 

Vali Ali Fuat Atik’in AK Parti il Başkanı Yücel Güngör ile esnaf ziyareti yapması muhalefeti hareketlendirdi.  CHP il Başkanı Ali Osman Horzum, Vali Atik’e açık çağrı yaparak, “Sayın Valim bu toplumun ve devletin gelenekleri, ahlaki değerleri vardır. Bu ahlaki değerler içerisinde bir şehrin Valisi bir siyasi partinin il başkanı ile sanki o siyasi partinin bir neferi gibi çalışma yapmamıştır. Sizin, bu şehrin başı olarak herkese ve her siyasi partiye eşit mesafede durma zorunluluğunuz var" dedi.

 

 

SEMERCİ DE MESAJ GÖNDERDİ

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci de mesajında "Denizli'nin çalışkan valisi Ali Fuat Atik'i bizlerle de görmeyi çok isteriz, bu bizleri çok mutlu edecektir. Daha önceleri de görüyorduk, ama sağlığına kavuştuğunun göstergesi olarak, geçtiğimiz günlerde de, sağlık problemleri olmasına rağmen çalışkanlığı ve fedakarlığını deprem bölgesinde gösteren, her seferinde takdirle karşıladığımız çalışmalara imza atan Denizli'mizin valisi Sayın Ali Fuat Atik Bey'i sahada iktidar partisi ile yapılan çalışmalarda gördük.

Bu bağlamda, herkesin valisi olarak bildiğimiz valimizi, Denizli'mizin bir çok yerinde ve her mahallesinde yaptığımız saha çalışmalarında bizlerin yanında da  görmek isteriz.

Bu bizleri hem çok mutlu eder, hem de kendilerine her kesimle hemhal olma imkanı tanıyacaktır" dedi.