Pamukkale'nin Fatihi 1. Amatör'de

Fatih Salmansar 2. Amatör'ün Play-Off etabı tamamlandı. Son maçını 4-1 kazanarak 1. Amatör'e adını yazdıran Pamukkale Fatihspor Başkanı Süleyman Daylan, önemli açıklamalarda bulundu.

 

2022-2023 futbol sezonunda Fatih Salmansar 2. Amatör'de de Play-Off aşaması tamamlandı. Turnuvaya katılan dört güçlü ekipten sadece iki tanesi yoluna sağlam adımlarla devam ederken, bu takımlardan biri olan Pamukkale Fatihspor göz dolduran performansıyla dikkatleri üstüne çekti. Son maçta Yenicekentspor ile karşılaşan Pamukkale'nin Fatihi sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.


'MAHALLEMİZİ 1. AMATÖR'E TAŞIDIK'


Play-Off'larda ilk maçını kaybedip ikinci maçında da berabere kalan Fatih temsilcisi, son maçında attığı 4 golle rahatladı. Başarılı kulübün başında ki isim Süleyman Daylan, oyuncularına teşekkür etti. Sezonun başından beri verdikleri emeğin karşılığını aldıklarını ifade eden deneyimli isim, 1. Amatör'de de aynı performansı ortaya koymak istediklerinin altını çizdi. Başkan Daylan, "İşler bizim için kaçınılmaz bir hale gelmişti, ilk 2 maçımızda yaşadığımız bazı talihsizlikler bizi zorladı. Son maçımıza gelene kadar umudumuzu hep sürdürdük ve son rakibimizi yenerek kulübümüzü 1. Amatör'e taşıdık. Gerçekten çok mutluyum, oyuncularımın eline ayağına sağlık. Ortaya koyulan oyundan çok memnunum. Şimdiye kadar bizi destekleyen herkese de teşekkür ederim. Mahallemizi 1. Amatör'e taşıdık. Pamukkale Fatihspor olarak 1. Amatör'de yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.