Saadet Partisi Seçim Startını Verdi

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı, Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan'ın katılımı ile Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

Bereketli Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; GİK Üyesi ve Denizli İl Sorumlusu Ali İhsan Oturak, YDK Üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu’nun yanı sıra teşkilat mensupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Fatih Aktaş, “Seçim öncesi yapmış olduğumuz bu toplantı, milletimize hayırlı olsun. Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta İsrail askerleri tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olanlara Allah’tan rahmet, Filistinli kardeşlerimize de sabırlar diliyorum. Milletimizin tüm konularını hakçe dile getirmek adına seçimlerden sonra oluşturduğumuz grupla beraber, tüm Saadet-Gelecek grubu adına bu davayı hak ve hukukla dile getirdikleri için teşekkür ediyorum. Şu an seçim arifesindeyiz. Bu toplantı sonrasında tüm teşkilat mensupları olarak elimizden gelen gayreti göstererek, gece gündüz çalışarak, Denizli’mizi daha ileride götürerek, faydalı işler yapmak için beraber çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan ise “Yerel seçimlere 90 günden az bir zaman kaldı. Bu yerel seçimler öncesinde yapmakta olduğumuz toplantımız Denizli’miz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Aralık ayı; camiamız için, memleketimiz için çok zor geçti. 15 Aralık’ta önemli bir ismimizi kaybettik. Çok kıymetli Genel Başkan Yardımcımız, Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’i meclis kürsüsünde Hakkı haykırırken, Gazze’de yapılan zulmü anlatırken, bu zulüm karşısında birçok kişinin sessizliğini anlatırken, son nefesini verdi. Rabbim mekânını cennet eylesin” dedi.

HABERİN DEVAMI VİDEODA!