Siyasilerin buluştuğu açılış!

Diyetisyen Ece Dirlik, Denizli halkına hizmet vermek ve sağlıklı bir yaşam sunmak amacıyla kliniğini açtı. Dirlik, kliniğine tüm Denizli halkını sağlıklı bir yaşam için beklediğini belirtti.

 

Dyt Ece Dirlik'in klinik açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Gazeteci Kadriye Sözeri ve Ece Dirlik'in 5 yaşındaki yeğeni Almina Kumsal Çelikel tarafından gerçekleştirildi. Açılışa katılan Osman Zolan, Şeniz Doğan ve Avni Örki, Dirlik'e başarılar dilediler.

Renkli bir atmosferde gerçekleşen açılışta; Dirlik’in,5 yaşındaki yeğen Almina Kumsal'ın makası kurdeleyi kesmemesi üzerine Başkan Zolan, küçük Almina'ya makasını vererek kurdeleyi kesmesine yardımcı oldu. Açılışta sunulan ikramlar ise tamamen sağlıklı atıştırmalıklardan oluşuyordu, tam da bir diyetisyene yakışır şekilde seçilmişti.

Dirlik, konuşmasında hayalini gerçekleştirerek mesleğine ulaşmanın mutluluğunu dile getirdi. Bu anlamlı günde Dirlik'in annesi de mutluluk gözyaşları döktü. Dirlik, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi ve sunduğu hizmetleri anlattı. Ayrıca, G5 ve lenf Drenej cihazlarıyla da hizmet verdiğini belirtti.

Dirlik; Dyt. Ece Dirlik, beslenme düzenini değiştirmek ve kilo sorunlarıyla baş etmek isteyen danışanları beklediklerini belirterek, 0 532 334 08 96 numaralı telefondan randevu alabileceklerini ve Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde, Atatürk Caddesi Yıldız İşhanı'nın 1. katında hizmet vermeye başladığını bu adrese danışanlarını beklediğini ifade etti.