Sultanlar Spor adım adım kupaya gidiyor

Kadınlar U-17 Türkiye Şampiyonası'nda Soma Zaferspor'a karşı ortaya koyduğu futbolla fark yaratan Sultanlar Spor, çeyrek finalde Konak Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Denizli temsilcisi bu maçı da kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyor.

 

Kadınlar U-17 Türkiye Şampiyonası'nda kıran kırana mücadele devam ediyor. Grup müsabakalarında yakaladığı ivmeyi sürdüren Sultanlar'da çeyrek final heyecanı yaşanıyor.  Geçen hafta Soma Zaferspor'a karşı attığı 6 gol ile fark yaratan Denizli temsilcisi, şimdide Konak BelediyeSpor ile eşleşti. Şampiyon olma hedefiyle yola çıkan ekip, yarı final biletine sahip olmak istiyor. Kulüp Başkanı Ahmet Özeren, kritik karşılaşma öncesinde www.denizlidespor.net'e konuştu. Adım adım kupaya yaklaştıklarını belirten Başkan Özeren, iki takım arasında ki tecrübe farkının sahaya yansıyacağını söyledi. Başkan Özeren, " İki takımda kendini kanıtlamış ekipler ama bizim kızlarımız oynadığı maçlardan dolayı daha tecrübeli. Turu geçmemiz gerek, alacağımız iyi bir sonuçla dönmeyi planlıyoruz" dedi.

 

'SULTANLAR'DA OYUNCULARIN SON DURUMU'

Aynı zamanda SultanlarSpor'da oyuncuların durumundan bahseden Kulüp Başkanı Ahmet Özeren, geçtiğimiz maçta forma giyemeyen İlayda'nın sakatlığı hakkında konuştu. Başkan Özeren, "Oyuncularımız antrenmanlara devam ediyor. İlayda, Denizli'de yapılan grup müsabakalarında rakip oyuncuyla yaşadığı çarpışmadan sonra biraz sıkıntı yaşadı. Yapılan sağlık kontrollerinden sonra sadece ufak bir ödemi olduğu ortaya çıktı. Geçen maçta da oynatmak istemedik, bu maç içinde dinlendireceğiz" şeklinde konuştu.

 

(Muhammet ÖZÇEVİK)