Topraklık Mahallesi, beş yıl daha hizmet beklemeyecek!

Topraklık Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Efe, mahallenin hizmet için beş yıl daha beklemeyeceğini, muhtarlık maaşı için değil; hizmet için geldiklerini söyledi.

Topraklık Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Efe, mahalle sakinlerinin ilgi odağı haline geldi. Mahalleli ile sürekli temas halinde olan Efe, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini anlatıyor.

Topraklık Mahallesi’nin hizmet için beş yıl daha beklemeyeceğini söyleyen Muhtar Adayı Efe, “Ekibimiz ile birlikte mahalleye maaş için değil, hizmet için geliyoruz. Çocuklarımızın güvenliği bizler için çok önemli. Çocuklarımızın güvenle mahallemizin sokaklarında dolaşabilmeleri için çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Güzel mahallemizin bütün sakinleri benim ailem. Ailemle huzurlu bir Topraklık Mahallesi oluşturmak için hazırım. 10 yıllık belediyecilik tecrübem bana birçok şeyi öğretti. Kazandığım bütün deneyimleri mi gerek bağlantı gerekse de hizmeti en kısa zamanda mahalleye getirme adına göreve hazırım” ifadelerine yer verdi.