TÜGVA'dan unutulmaz program

TÜGVA, gençlerle doğa yürüyüşünde bir araya geldi. Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer de onları yalnız bırakmadı.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli Temsilciliği, ortaokul ve lise öğrencileri ile Çamlık Orman Parkı’nda düzenlenen doğa yürüyüşünde bir araya geldi.  Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer de etkinliğe katılım göstererek gençleri yalnız bırakmadı. Başer, gençler ile ilgili olan projelerini anlatarak, ailelerinden destek istedi.

TÜGVA Denizli İl Temsilcisi Ali Durmuş, “Bugün ortaokullu ve liseli gençlerimizle birlikte doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Doğa yürüyüşünün ardından sucuk ekmek etkinliği düzenledik. Ben genç kardeşlerimize ve ailelerine katıldıkları için çok teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediye Başkan Adayımız Halil Pekdemir gençlerle birlikteydi. Ardından Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Ekrem Başer de bizlere katıldı. Katılımları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. TÜGVA demek; aile demek, kardeşlik demek ve teşkilat demek. Ailelerimiz ile birlikte hepimiz TÜGVA’nın birer parçasıyız” şeklinde konuştu.