Ümit Özdağ 2040'ta 21 milyon sığınmacı olacak

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, MK Yapım'da yayınlanan Siyaset D programının konuğu oldu. Özdağ, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, MK Yapım'da yayınlanan ve Denizli'nin en çok izlenen programı olan "Siyaset D" programında Gazeteci İbrahim İmamoğlu ve Mustafa Karapınar'ın konuğu oldu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan ve seçimlerin Zafer Partisi'nin zaferi ile sonuçlanacağını anlatan Özdağ, sığınmacı politikasına da değinerek "2024'ta 21 milyon sığınmacı olacak" dedi. Seçmenlere seslenen Özdağ, partisine destek istedi.

Türk gençlerinin kendilerine duyduğu ilgisinden bahseden Özdağ, “Türk gençliğine özel bir vaatte bulunduk. Yola çıkarken Z kuşağı ifadesini reddettik. Atatürk’ün söylediği gibi, “Ey, Türk gençliği” dedik. Şu anda Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlattık. Bunu en iyi gençlik anladı ve Zafer Partisi’ne büyük bir ilgi duymaya başladılar. Gençlerle konuşurken politikacı gibi konuşmuyorum. Oğlumla, kızımla konuşur gibi konuşuyorum. Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı durumu anlatıyorum ama karşısındaki güzelliklerden de bahsediyorum” ifadelerine yer verdi.