Ünlü sanatçı, hayranının isteğini geri çevirmedi

Türk Halk Müziğinin yaşayan en büyük efsanelerinden biri olan Bedia Akartürk, Denizli'de katıldığı bir programın ardından hayranı olduğunu öğrendiği iş adamı İlker Yetimoğlu'nu ziyaret etti.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konserle hayranlarının karşısına çıkan Türk Halk Müziğinin yaşayan efsanelerinden Bedia Akartürk, konserin ardından kaldığı Denizli'de hayranının isteğini geri çevirmedi. Gençlik yıllarında onun türküleri ile büyüyen İş insanı Blok Yapı sahibi İlker Yetimoğlu'nu işyerinde ziyaret eden Akartürk, çevre esnaf ve vatandaşların da ilgi odağı haline geldi. Ünlü sanatçıyı karşısında gören mahalle sakinleri ve esnaflar şaşkınlığını gizleyemedi. Samimi bir havada gerçekleşen sohbette Akartürk, müzik yaşamına adım attığı zamanlara atıf yaparak günümüzdeki müziğe bakış açısını da kısaca değerlendirdi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetimoğlu, "Sanatçımızın bir dostuna Denizli'ye geldiğinde kendisi ile tanışmak istediğimi söylemiştim. O da iletmiş olacak ki ertesi gün ziyaretimize geldi.

Türk Halk Müziğinin yaşayan efsanelerinden Değerli ablam Bedia Akartürk’ün ziyareti ile bizi çok mutlu etti. Teşekkür ederim büyük üstat" dedi.