Yatağan'a dair projesi heyecan uyandırdı

İyi Parti Serinhisar Belediye Başkanı Adayı Şükrü Averi, Yatağan'da vatandaşlarla buluştu. Burada mahalleye dair projelerini açıkladı.

İYİ Parti Serinhisar Belediye Başkan adayı Şükrü Averi, Yatağan Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Averi, Yatağanlılar tarafından coşku ile karşılaştı.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala başkan adayları vatandaşlar ile buluşmaya ve kendilerini anlatmaya devam ediyor. İYİ Partili Serinhisar Belediye Başkan adayı Şükrü Averi, Yatağan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük bir coşku ile karşılanan Averi; Yatağanlılara projelerini anlattı ve onlardan desteklerini istedi.

Bıçakçılığın başkenti olan ve Denizli'nin bu anlamda dünyaya açılan penceresi olan Yatağan'ın tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Averi, "Mahallemizde üretilen özel bıçak ve kılıçların gerek tanıtımına gerekse de dünyaya satışının daha da kolaylaştırılması amacıyla önemli girişimlerimiz var.  Bunları seçim sonrası bizlere yetki verilmesi durumunda mahalle halkımızın menfaatleri doğrultusunda tek tek hizmete alacağız. Bizlere inanan ve güvenen vatandaşlarımız mahcup olmayacaktır. Mahalle halkımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum" dedi.