Zafer Partisi Türkiye ekonomisini konuştu

Denizli'ye Türkiye ekonomisinin dününü bugünü ve geleceğini anlatmak için gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aslan Yaman, konferansta parti politikalarını anlattı. Yaman, bugün parti binasında Denizli halkıyla buluşacak.

Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yarımcısı Aslan Yaman, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde il başkanlığının düzenlediği ‘Dünün, Bugünün ve Yarının Türkiye Ekonomisi’ konulu konferansta konuşmacı olarak katıldı.

Zafer Partisi Denizli İl Başkanı Nuri Dalyan, ekonomik konulara vurgu yaparak "Geçmişten bugüne Türkiye Ekonomisinin konuşulacağı bu konferans bizim geleceğimizi belirlememiz için önemlidir. Genel Başkan Yardımcımız bizleri ekonomide ülkemizin gidişatı ve olması gerekenler konusunda bilgilendirecek. Kendisine bizlerle birlikte olduğu için, düzenlediğimiz konferansta yapacağı konuşmalar için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Ardından Ekonomi alanında konuşmalar yapan Dr. Aslan Yaman ekonomideki sorunlara değinerek sorunların nasıl oluştuğunu, hangi adımların yanlış atıldığını ve gelecekte neler yapılması gerektiğini anlatarak katılımcılara parti politikalarını aktardı.

Denizli ziyaretine 20 Ocak'ta da devam edecek olan Yaman, İl Başkanlığında Denizli halkıyla buluşacak.